Fanø puslespillet – Brigvej 2 – 1000 Brikker – 50×100

Fanø puslespil med et nostalgisk motiv, malet af Karen Eskesen som sender tankerne tilbage til blomsterbutikken på Brigvej 2, Fanø, hvor Grethe Boe Aafeldt havde den fineste og hyggeligste butik.

Puslespillet er med 1000 brikker der kommer i en fin stofpose, dertil finder du en pamflet med billedet af motivet, så du har noget at kigge på når du samlet puslespillet samt mere hyggelig baggrundsviden om Fanø og Karen Eskesen.

God fornøjelse.

kr. 269

Beskrivelse

Fanøs hyggelige gader malet af Karen Eskesen

Karen Eskesen var akvarelmaler og kunne igennem ca 30 år findes rundt omkring i Fanøs  krogede gader, siddende på sin lille stol mens hun intenst studerede sit udvalgte motiv,  samtidig med hun så smukt og i mindste detalje fik det ned på sit papir. Karen flyttede sig  rundt omkring i byen, alt efter hvordan skyggerne faldt og havde derfor flere malerier i  gang på samme tid.

Sammen med sin mand Theodor Beck fra Fanø, boede Karen og sommeren på Fanø og  om vinteren i Florida. Hun var på fædrene side også dansk. Både Karen og Theodor gik  bort med kun 3 ugers mellemrum i foråret 2022.

Jeg kendte Karen privat og hun synes det var en “wonderfull idee” at lave puslespil med  hendes malerier. Desværre nåede hun ikke at se resultatet, men jeg ved at hun er stolt  over at hendes malerier igen kom til ære og værdighed.

 

Du kunne også være interesseret i...