Handelsbetingelser

Fanøkluden Krogvej 3 6720 Fanø TLF: +4553585370 CVR: 14782141

 

Betaling

Fanøkluden modtager online betalinger med Visa/Dankort, Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Fanøkluden benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Fanøkluden’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

Levering

Leveringstiden for din ordre er op til 14 hverdage.

Fanøkluden afsender varer med følgende: DAO – hjemmelevering.

Fragtpris fra 20-50kr.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på IKKE BRUGTE varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Varer købt med rabat/udsalgsvare tages IKKE retur.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail info@fanokluden.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Fanøkluden at vurdere varens stand.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Fanøkluden i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Fanøkluden dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Fanøkluden Krogvej 3 6720 Fanø TLF: +4530528988

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 

 

PRISER 

Gældende priser, gebyrer og fragtomkostninger, er til enhver tid angivet på www.fanokluden.dk Der tages forbehold for trykfejl. Alle priser er inklusiv moms. Vi forbeholder os ret til at ændre evt. priser og forsendelsesomkostninger.

 

 

REKLAMATION

Fanøkluden kontrollerer alle varer inden afsendelse. Hvis et produkt er defekt, kan du klage over produktet indenfor 14 dage og få information om, hvordan du returnerer produktet. Når du køber et produkt har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Produktet kan returneres til:

Returneringsadressen er: Fanøkluden, Krogvej 3, 6720 Fanø. HUSK at skrive dit navn og adresse og ordrenummer, da vi ellers ikke kan se, hvem der har returneret varen. Du kan ikke fortryde dit køb blot ved at nægte at modtage din vare uden samtidig at have givet os tydelig meddelelse om dette.

OPLYSNINGER OM OS

Fanøkluden V. Lone Enevoldsen

Krogvej 3

6720 Fanø

Cvr: 14782141

Tlf: + 30 52 89 88

Mange hilsner,

Fanøkluden